Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 13g66kcal0g0.1g7.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 83g29kcal3.8g1.6g0.2g2.1g
Kanaliemi rainbow 1 L416g208kcal16.6g4.2g16.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)83g50kcal0.8g3.7g3.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g6.2g5.5kcal0.1g1.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.1g11kcal0g0g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kanaliemi rainbow 1 L71g35kcal2.8g0.7g2.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)14g8.5kcal0.1g0.6g0.6g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1724g933kcal52.4g44.4g65g12.6g
Valittu annoskoko862g467kcal26.2g22.2g32.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna431g233kcal13.1g11.1g16.3g3.2g
Arvot/100g100g54kcal3g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563