Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 125g401kcal33.5g0g29.9g0g
Vesi469g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g29kcal0.9g0.7g2.4g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g235g117kcal3.3g25.8g0.5g3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g24g66kcal4.5g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1725g1226kcal84.4g53g76g6g
Valittu annoskoko863g613kcal42.2g26.5g38g3g
Annoskoko puolitettuna431g306kcal21.1g13.3g19g1.5g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901