Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1667g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1667g1055kcal50g80g58.4g0g
Uudet perunat keitetty2668g2028kcal45.4g429.5g5.3g26.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g867g243kcal5.2g51.6g1.7g21.7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g667g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g417g1167kcal79.2g0g91.7g0g
Keräkaali, 100g667g160kcal8g22.7g1.3g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17240g9665kcal393g1231.6g319.4g147.4g
Valittu annoskoko8620g4832kcal196.5g615.8g159.7g73.7g
Annoskoko puolitettuna4310g2416kcal98.3g307.9g79.9g36.9g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745