Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2340g8029kcal238.4g1638g28.1g81.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1000g7103kcal7.5g4g800g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Sokeri600g2436kcal0g599.4g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2400g720kcal69.1g86.4g2.4g0g
Puolukka 1000g388kcal4.4g68g5g26g
Raparperi 800g269kcal5.5g44g0.8g11.2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17240g38173kcal658.2g4940g1672.6g239g
Valittu annoskoko8620g19086kcal329.1g2470g836.3g119.5g
Annoskoko puolitettuna4310g9543kcal164.6g1235g418.2g59.8g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068