Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1400g10156kcal16.7g5.6g1138.2g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g1824g6165kcal158.7g1293.2g16.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g640g3840kcal153.6g42.2g345.6g0g
Leivinjauhe 120g211kcal6.2g45.4g0g0.6g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1600g2208kcal120g84.8g160g0g
Appelsiinimehu, 2 dl360g162kcal1.1g36g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g60289kcal1242.6g5739.6g3591.8g1.2g
Valittu annoskoko8624g30144kcal621.3g2869.8g1795.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna4312g15072kcal310.7g1434.9g898g0.3g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576