Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4662g2949kcal139.8g223.8g163.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)1865g2350kcal205.1g5.6g167.8g0g
Rypsiöljy 210g1855kcal0g0g209.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1678g5874kcal58.7g1359.3g16.8g50.3g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.4g0g0.3g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g70g280kcal0g69.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g26859kcal814.4g3368.6g1115.2g101.2g
Valittu annoskoko8624g13430kcal407.2g1684.3g557.6g50.6g
Annoskoko puolitettuna4312g6715kcal203.6g842.2g278.8g25.3g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300