Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g5600g9722kcal375.2g1820g78.4g168g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g224g482kcal30.9g48.2g18.6g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g2800g6048kcal691.6g0g364g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g32502kcal2195.4g3736.4g922g336g
Valittu annoskoko8624g16251kcal1097.7g1868.2g461g168g
Annoskoko puolitettuna4312g8126kcal548.9g934.1g230.5g84g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943