Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1865g3170kcal354.3g0g186.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1165g1468kcal128.2g3.5g104.9g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g1865g466kcal61.5g54.1g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1865g6526kcal238.7g1299.7g35.4g59.7g
Vesi, vesijohtovesi 1399g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 466g152kcal2.9g25.9g0.9g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g23566kcal1571.2g2766.4g655.4g143.2g
Valittu annoskoko8624g11783kcal785.6g1383.2g327.7g71.6g
Annoskoko puolitettuna4312g5892kcal392.8g691.6g163.9g35.8g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908