Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g468g1801kcal31.8g285.3g126.3g0g
Flora, vihreä 70%70g435kcal0.4g0.4g49.1g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%468g514kcal51.4g16.4g23.9g2.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g75kcal0g18.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1052g4209kcal0g1052.3g0g0g
Porkkanaraaste 200g1707g461kcal10.2g90.5g3.4g42.7g
Rypsiöljy rainbow435g3915kcal0g0g434.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1029g1296kcal113.2g3.1g92.6g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)206g1235kcal43.2g13.6g111.1g14.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g37g136kcal1.3g29.8g1.3g0g
Leivinjauhe 94g164kcal4.9g35.4g0g0.5g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1590g6360kcal0g1590.1g0g0g
Vehnäjauho X-tra1450g5074kcal188.5g1029.4g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g51351kcal889.8g8329.6g1717g120.6g
Valittu annoskoko8624g25676kcal444.9g4164.8g858.5g60.3g
Annoskoko puolitettuna4312g12838kcal222.5g2082.4g429.3g30.2g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496