Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g93g504kcal0.2g0.3g55.9g0g
Katkarapu 699g478kcal101g0g7.7g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)93g163kcal1.9g3.3g15.8g4.1g
Sipuli (kuorittu)1399g378kcal18.2g67.1g2.8g23.8g
Valkosipuli 233g252kcal18.4g38g1.4g4.9g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 932g1848kcal12.9g16.8g186.5g41g
Sokeri 47g189kcal0g46.6g0g0g
Katkarapu 4196g2870kcal605.8g0g46.2g0g
Ketsuppi 932g851kcal11.7g179g3.7g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g15065kcal1540.2g702.2g640g170g
Valittu annoskoko8624g7532kcal770.1g351.1g320g85g
Annoskoko puolitettuna4312g3766kcal385.1g175.6g160g42.5g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073