Kevyt kinkkupiirakka

Vaivaa pohjan aineet taikinaksi (jauhot, muna, tuorejuusto ja suola).

Jätä hieman jauhoja leipomiseen.

Kauli taikina ja tee esim.

iso, pyöreä piirakka (halk. 25-28cm).

Anna pohjan tasaantua viileässä täytteen valmistamisen ajan.

Leikkaa kinkku pieniksi paloiksi, sekä paprika ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Sipulin tilalla voi käyttää myös purjorenkaita.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.

Mausta maun mukaan suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteseoksella.

Levitä täyte pohjan päälle ja kypsennä 225 asteessa 20-30 minuuttia, kunne piirakka on kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tarjakin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 912g3129kcal92.9g638.3g10.9g31.9g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 701g1171kcal52.6g28.1g91.2g18.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 35g0kcal0g0g0g0g
Palvikinkku pirkka1263g1199kcal214.6g6.3g31.6g0g
Sipuli 386g117kcal4.8g18.5g0.8g6.6g
Paprika punainen 1052g308kcal9.9g47.3g4.2g20g
Ananas, omassa liemessään 1000g521kcal5g111.9g0g14g
Kananmuna kuoreton 772g1101kcal96.4g2.3g79.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1403g599kcal47.4g67.3g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g241kcal7.1g49.1g0.8g2.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Emmental, punaleima 17%631g1831kcal214.6g0g107.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g21571kcal1588.6g1946g759.2g190.2g
Valittu annoskoko8624g10786kcal794.3g973g379.6g95.1g
Annoskoko puolitettuna4312g5393kcal397.2g486.5g189.8g47.6g
Arvot/100g100g125kcal9.2g11.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99965