Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g188g270kcal41.2g0g11.2g0g
Rypsiöljy rainbow3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Hillosipuli, Rainbow20g7kcal0.2g1.4g0g0g
Paprika, punainen50g13kcal0.4g2.3g0.2g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%38g30kcal1.2g2.3g1.9g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g50g80kcal4g2.5g6g0.7g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g7.5g27kcal1g5.3g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1726g1079kcal106.8g44.6g49.6g13.2g
Valittu annoskoko863g539kcal53.4g22.3g24.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna432g270kcal26.7g11.2g12.4g3.3g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143493