Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g1600g2560kcal288g54.4g136g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 200g1769kcal0g0g200g0g
Purjosipuli 1600g366kcal29g38.4g3.2g33.6g
Inkivääri, tuore, silputtu160g128kcal2.9g28.5g1.3g3.2g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g352g1091kcal29.9g204.2g17.6g0g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka160g131kcal5.4g30.4g1.6g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Chili paprika punainen160g64kcal3.2g14.4g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1600g848kcal91.2g84.8g16g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g2400g336kcal45.6g9.6g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17264g14753kcal1003g955.4g776.4g80g
Valittu annoskoko8632g7376kcal501.5g477.7g388.2g40g
Annoskoko puolitettuna4316g3688kcal250.8g238.9g194.1g20g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171