Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4000g844kcal48g136g8g84g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g8g18kcal0.9g3.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17272g17991kcal1282.2g383.6g1259.2g184.4g
Valittu annoskoko8636g8995kcal641.1g191.8g629.6g92.2g
Annoskoko puolitettuna4318g4498kcal320.6g95.9g314.8g46.1g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241398