Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 150g49kcal0.7g5.2g1.1g5g
Sokeri 102g414kcal0g102g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g1003kcal1.4g233g2.2g10.4g
Valittu annoskoko864g501kcal0.7g116.5g1.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna432g251kcal0.4g58.3g0.6g2.6g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771