Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai160g591kcal8g51.1g39.9g3.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal37.9g0g20g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl5.4g47kcal0g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g160g32kcal1g6.1g0.5g2.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%40g112kcal11.6g1g6.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g2352kcal121.4g137.4g147.2g17.8g
Valittu annoskoko864g1176kcal60.7g68.7g73.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna432g588kcal30.4g34.4g36.8g4.5g
Arvot/100g100g136kcal7g8g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249