Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Voi 56g407kcal0.7g0.2g45.6g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 44g142kcal12.8g3.1g8.8g13.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g13g19kcal1.9g1.9g0.5g6.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g307g1105kcal85.9g6.1g82.9g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 367g524kcal45.9g1.1g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g4427kcal295.4g32.4g350.8g40g
Valittu annoskoko864g2214kcal147.7g16.2g175.4g20g
Annoskoko puolitettuna432g1107kcal73.9g8.1g87.7g10g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723