Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)612g257kcal59.9g9.2g0.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g138g523kcal1.9g129g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g115g688kcal27.5g7.6g61.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g2936kcal178.6g291.6g125g0g
Valittu annoskoko864g1468kcal89.3g145.8g62.5g0g
Annoskoko puolitettuna432g734kcal44.7g72.9g31.3g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689