Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g136g611kcal10.4g92.3g21.7g4.9g
Voi 38g274kcal0.4g0.2g30.6g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g151g535kcal8.7g4.5g53.5g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g151g407kcal12.1g18.1g30.2g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g226g249kcal1.1g33.9g11.3g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 45g135kcal0g9.5g6.7g0g
Kahvilikööri45g130kcal0g14.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini6g21kcal5.2g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g60g241kcal0g60.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g5253kcal75.8g479.2g308g9.8g
Valittu annoskoko864g2627kcal37.9g239.6g154g4.9g
Annoskoko puolitettuna432g1313kcal19g119.8g77g2.5g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743