Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%158g268kcal31.5g0g15.8g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g113g62kcal1.9g13.5g0.3g0g
Punajuuri 101g39kcal1g7g0.2g2.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5g14kcal1g0.2g1g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g34g91kcal6.1g0.7g7.1g0g
Vesi405g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g1036kcal84.2g47.2g55.8g6.6g
Valittu annoskoko864g518kcal42.1g23.6g27.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna432g259kcal21.1g11.8g14g1.7g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114