Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi160g1152kcal1.6g1.6g128g0g
Sokeri 208g844kcal0g207.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g320g1859kcal70.1g30.4g161.9g33.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g8213kcal187.4g480.6g615.8g66.6g
Valittu annoskoko864g4107kcal93.7g240.3g307.9g33.3g
Annoskoko puolitettuna432g2053kcal46.9g120.2g154g16.7g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606