Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g362g2644kcal3.6g3.6g289.7g0g
Sokeri 103g417kcal0g102.6g0g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 322g1105kcal32.8g225.3g3.9g11.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g52kcal0g12.7g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)56g123kcal0.2g30g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g8708kcal74g754.4g587.4g24.4g
Valittu annoskoko864g4354kcal37g377.2g293.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna432g2177kcal18.5g188.6g146.9g6.1g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591