Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Bataatti, kuorittu 45g36kcal0.7g7.6g0g1.3g
Palsternakka 23g14kcal0.1g2.7g0.1g1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas23g63kcal4.3g0g5g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.5g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu4.5g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g582kcal19g92.8g13.2g13.6g
Valittu annoskoko864g291kcal9.5g46.4g6.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna432g146kcal4.8g23.2g3.3g3.4g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097