Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g140g84kcal14g6g0.4g0g
Margariini, flora kevyt 40 35g132kcal0.1g1.9g14g0g
Sokeri 119g482kcal0g118.7g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g112g484kcal5.4g73.8g17.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g312kcal9.3g63.6g1.1g3.2g
Kaurahiutale 252g942kcal36.5g143.4g18.4g25.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen105g35kcal3.5g5.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g5030kcal137.6g847.2g103.6g56.8g
Valittu annoskoko864g2515kcal68.8g423.6g51.8g28.4g
Annoskoko puolitettuna432g1258kcal34.4g211.8g25.9g14.2g
Arvot/100g100g291kcal8g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333