Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 258g586kcal48.9g0g43.8g0g
Paprika punainen 322g94kcal3g14.5g1.3g6.1g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g129g26kcal0.8g4.9g0.4g1.8g
Valkosipuli 7.7g8.4kcal0.6g1.3g0g0.2g
Polar 10% (Valio)64g135kcal20.6g0g6.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 19g15kcal0.9g2.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g1764kcal151.2g52.6g104g18.8g
Valittu annoskoko864g882kcal75.6g26.3g52g9.4g
Annoskoko puolitettuna432g441kcal37.8g13.2g26g4.7g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051