Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)131g43kcal0.5g8.8g0.4g2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)381g531kcal42.3g1.5g39.7g0g
Sokeri 142g576kcal0g141.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 155g532kcal15.8g108.4g1.9g5.4g
Rypsiöljy 43g379kcal0g0g42.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g4189kcal117.8g537.2g169.8g14.8g
Valittu annoskoko864g2095kcal58.9g268.6g84.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna432g1047kcal29.5g134.3g42.5g3.7g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566