Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g291kcal2.8g63.7g2.8g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 8000g3086kcal12.8g652.8g7.2g120g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g13894kcal39.2g1760.6g660g240g
Valittu annoskoko8640g6947kcal19.6g880.3g330g120g
Annoskoko puolitettuna4320g3474kcal9.8g440.2g165g60g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339