Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g729g1086kcal31.3g233.1g0g0g
Kermaviili Ingman 10%2277g2732kcal70.6g100.2g227.7g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g228g581kcal41.4g105.9g17.5g36.9g
Kananmuna kuoreton 626g893kcal78.3g1.9g64.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4781g10878kcal908.4g0g812.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g32339kcal2260g882.2g2244.4g73.8g
Valittu annoskoko8640g16170kcal1130g441.1g1122.2g36.9g
Annoskoko puolitettuna4320g8085kcal565g220.6g561.1g18.5g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745