Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.2500g6750kcal250g1250g87.5g75g
Purjosipuli 2000g458kcal36.2g48g4g42g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl130g1170kcal0g0g130g0g
Ruokakerma Valio 5%2000g1200kcal24g56g100g0g
Mustapippuri, annos 1g10g23kcal1.1g3.8g0.3g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)500g150kcal15g20g5g10g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 1500g2605kcal264.1g0g173.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g24712kcal1180.8g2755.6g1000g254g
Valittu annoskoko8640g12356kcal590.4g1377.8g500g127g
Annoskoko puolitettuna4320g6178kcal295.2g688.9g250g63.5g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155457