Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g1396g6703kcal74g893.7g321.2g14g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g399g1835kcal2g2g203.5g0.2g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g1995g11171kcal159.6g738.1g837.8g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1596g4069kcal94.2g51.1g381.4g0g
Sokeri 509g2066kcal0g508.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu958g1207kcal105.3g2.9g86.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g159kcal0g39.5g0g0g
Liivate 32g111kcal27.3g0g0g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1596g5426kcal31.9g47.9g558.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g65495kcal988.6g4567.6g4777.4g28.4g
Valittu annoskoko8640g32748kcal494.3g2283.8g2388.7g14.2g
Annoskoko puolitettuna4320g16374kcal247.2g1141.9g1194.4g7.1g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172664