Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2697g1035kcal27g186.1g5.4g67.4g
Sipuli 539g163kcal6.7g25.9g1.1g9.2g
Ruokaöljy keskiarvo 126g1112kcal0g0g125.7g0g
Paistijauheliha 10%3596g6114kcal719.3g0g359.6g0g
Kasvisliemikuutio 99g301kcal9.4g13.4g23.2g1.6g
Riisi tumma 1528g5334kcal107g1100.5g35.2g61.1g
Timjami 9g25kcal0.8g2.4g0.7g3.3g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g28193kcal1741.6g2657.6g1102g292.4g
Valittu annoskoko8640g14097kcal870.8g1328.8g551g146.2g
Annoskoko puolitettuna4320g7048kcal435.4g664.4g275.5g73.1g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327