Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President1800g4644kcal342g9g360g0g
Kesäkurpitsa3600g612kcal14.4g90g21.6g25.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2700g548kcal16.2g102.6g8.1g37.8g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 450g965kcal139.5g0g45g0g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g15130kcal1024.2g403.2g1049.4g126g
Valittu annoskoko8640g7565kcal512.1g201.6g524.7g63g
Annoskoko puolitettuna4320g3782kcal256.1g100.8g262.4g31.5g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663