Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g3600g19800kcal36g36g2160g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2400g7923kcal48g72g840g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2160g7128kcal507.6g972g453.6g237.6g
Canderel makeutusjauhe480g1843kcal13.9g446.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g73388kcal1211g3053.8g6907.2g475.2g
Valittu annoskoko8640g36694kcal605.5g1526.9g3453.6g237.6g
Annoskoko puolitettuna4320g18347kcal302.8g763.5g1726.8g118.8g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655