Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g400g2200kcal0g0g240g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g1200g6060kcal98.4g696g312g54g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g2800g1820kcal308g117.6g8.4g0g
Sokeri 240g974kcal0g239.8g0g0g
Liivate 80g279kcal68.5g0g0.1g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g320g134kcal1g32g0.3g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g1600g8880kcal129.6g832g560g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g2000g3800kcal90g320g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g48295kcal1391g4474.8g2721.6g108g
Valittu annoskoko8640g24148kcal695.5g2237.4g1360.8g54g
Annoskoko puolitettuna4320g12074kcal347.8g1118.7g680.4g27g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892