Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4002g844kcal48g136.1g8g84g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2401g3986kcal456.2g0g240.1g0g
Kananmuna kuoreton 880g1256kcal110.1g2.6g90.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2642kcal16g24g280.1g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g8g18kcal0.9g3.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23.1g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g17999kcal1282.8g384g1259.6g184.4g
Valittu annoskoko8640g9000kcal641.4g192g629.8g92.2g
Annoskoko puolitettuna4320g4500kcal320.7g96g314.9g46.1g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241398