Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi2296g10334kcal149.3g1377.8g482.2g71.2g
Voi, 1 tl, 5 g478g3492kcal4.8g4.8g382.7g0g
Mascarpone (250g)2392g12486kcal107.6g107.6g1291.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1914g6506kcal38.3g57.4g669.8g0g
Baileys, Irish Cream, Original957g3349kcal30.6g191.4g150.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g172g562kcal12.9g93g12.1g4.5g
Liivate 431g1502kcal368.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g76462kcal1424.4g3664g5978.2g151.4g
Valittu annoskoko8640g38231kcal712.2g1832g2989.1g75.7g
Annoskoko puolitettuna4320g19116kcal356.1g916g1494.6g37.9g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242