Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi1600g11520kcal16g16g1280g0g
Sokeri 2080g8443kcal0g2077.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g3200g18592kcal700.8g304g1619.2g332.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g82131kcal1873.6g4806.4g6159.2g665.6g
Valittu annoskoko8640g41065kcal936.8g2403.2g3079.6g332.8g
Annoskoko puolitettuna4320g20533kcal468.4g1201.6g1539.8g166.4g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606