Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g2400g3000kcal504g0g108g0g
Pekoni (Dulano)560g1434kcal100.8g17.9g106.4g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Palsternakka 1600g1018kcal8g188.8g6.4g72g
Selleri, annos 50g600g84kcal6g18g0g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g13358kcal1263.8g591.8g608g202.6g
Valittu annoskoko8640g6679kcal631.9g295.9g304g101.3g
Annoskoko puolitettuna4320g3340kcal316g148g152g50.7g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067