Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2970g4237kcal371.3g8.9g304.4g0g
Taloussuklaa, Fazer1800g9270kcal70.2g1008g540g95.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g720g4025kcal60.5g396g244.8g0g
Vispikerma Flora 20%3150g6930kcal94.5g157.5g630g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g48923kcal1193g3140.8g3438.4g190.8g
Valittu annoskoko8640g24462kcal596.5g1570.4g1719.2g95.4g
Annoskoko puolitettuna4320g12231kcal298.3g785.2g859.6g47.7g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452