Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale3200g4160kcal576g70.4g195.2g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1707g5461kcal235.5g989.9g54.6g139.9g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 907g2358kcal244.8g0g154.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2667g1600kcal26.7g120g106.7g16g
Sinappi 160g210kcal7g22.6g9.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g27578kcal2180g2405.8g1040.4g317.2g
Valittu annoskoko8640g13789kcal1090g1202.9g520.2g158.6g
Annoskoko puolitettuna4320g6895kcal545g601.5g260.1g79.3g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789