Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1965g533kcal61.3g20.8g15.7g31.4g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g2166g8597kcal476.4g0g714.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots1786g11074kcal518g232.2g982.3g66.1g
Valkosipuli 290g314kcal22.9g47.3g1.7g6.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g2434g21901kcal0g0g2433.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g84839kcal2157.2g600.6g8295.6g207.2g
Valittu annoskoko8640g42419kcal1078.6g300.3g4147.8g103.6g
Annoskoko puolitettuna4320g21210kcal539.3g150.2g2073.9g51.8g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640