Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 1320g1830kcal165g4g129.4g0g
Sokeri 1700g6900kcal0g1698.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g180g702kcal0g176.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2920g10019kcal297.5g2044g35g102.2g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 720g6367kcal0g0g720g0g
Porkkana 1800g588kcal11.2g100.1g3.6g45.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g52815kcal947.4g8045.6g1776g296.2g
Valittu annoskoko8640g26407kcal473.7g4022.8g888g148.1g
Annoskoko puolitettuna4320g13204kcal236.9g2011.4g444g74.1g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671