Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2249g3719kcal376.7g0g247.4g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g1912g1300kcal30.6g252.4g3.8g15.3g
Porkkana, raaka, annos 100g1170g328kcal7g65.5g2.3g29.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g189g227kcal4.7g11.3g17g2.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%742g816kcal20g20g74.2g0g
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2249g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai73g256kcal8.8g51.9g1.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g14106kcal897g802.6g783.8g99g
Valittu annoskoko8640g7053kcal448.5g401.3g391.9g49.5g
Annoskoko puolitettuna4320g3526kcal224.3g200.7g196g24.8g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264