Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 168g1485kcal0g0g167.9g0g
Sipuli (kuorittu)510g138kcal6.6g24.5g1g8.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g720g202kcal4.3g42.8g1.4g18g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka240g26kcal2.6g2.6g0.5g2.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g2758g2675kcal193.1g358.6g13.8g160g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2998g899kcal30g179.9g6g30g
Makaroni, pasta 899g2944kcal91.6g597.2g9.9g30.1g
Pinaatti 300g40kcal4.9g1.2g0.9g3.9g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g16921kcal673.8g2429.2g403.4g508.2g
Valittu annoskoko8640g8461kcal336.9g1214.6g201.7g254.1g
Annoskoko puolitettuna4320g4230kcal168.5g607.3g100.9g127.1g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284