Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1623g5569kcal165.4g1136.2g19.5g56.8g
Sokeri 425g1723kcal0g424.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1099g1524kcal137.3g3.3g107.7g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 499g2650kcal0g0g299.7g0g
Kaurajuoma, GoGreen4994g1998kcal49.9g299.7g49.9g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g26927kcal705.2g3726.6g953.6g173.6g
Valittu annoskoko8640g13464kcal352.6g1863.3g476.8g86.8g
Annoskoko puolitettuna4320g6732kcal176.3g931.7g238.4g43.4g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526