Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1360g367kcal17.7g65.3g2.7g23.1g
Pekoni rasvainen 720g2707kcal86.4g0g266.4g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton2240g4928kcal250.9g56g425.6g2.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 4320g2365kcal68.7g566.4g7.3g36.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g20735kcal847.4g1375.4g1404g124g
Valittu annoskoko8640g10367kcal423.7g687.7g702g62g
Annoskoko puolitettuna4320g5184kcal211.9g343.9g351g31g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218