Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 668g4743kcal5g2.7g534.2g0g
Sokeri681g2765kcal0g680.4g0g0g
Kaurahiutale 855g3198kcal123.9g487.2g62.4g85.5g
Kaurajauho 294g1099kcal42.6g167.5g21.4g29.4g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 534g205kcal5.3g32g5.3g3.2g
Vanilla vaniljakastike gogreen2137g4487kcal10.7g448.7g299.1g10.7g
Banaani, kuorittu 1870g1627kcal19.8g342.1g7.5g33.7g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1603g1188kcal12g248.4g6.4g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g38624kcal438.6g4818g1872.6g360.2g
Valittu annoskoko8640g19312kcal219.3g2409g936.3g180.1g
Annoskoko puolitettuna4320g9656kcal109.7g1204.5g468.2g90.1g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343