Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g63g363kcal13.7g12.4g31.6g0g
Voi 60% rasvaa 44g238kcal0.4g0.2g26.7g0g
Liivatelehti, gelatiini250g872kcal213.8g0g0.2g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g9g0.1kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa63g350kcal5g23.1g26.2g7.5g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g63g320kcal5.6g18.2g25g3.7g
Philadelphia tuorejuusto 200g125g319kcal7.4g4g29.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka63g234kcal0.7g57.5g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl187g675kcal3.7g5.1g71.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1730g6738kcal500.6g241g421.6g22.4g
Valittu annoskoko865g3369kcal250.3g120.5g210.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna433g1685kcal125.2g60.3g105.4g5.6g
Arvot/100g100g389kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190