Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu98g124kcal10.8g0.3g8.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl67g227kcal1.3g2g23.3g0g
Kaurahiutale 33g125kcal4.8g19g2.4g3.3g
Atria kevyt jauheliha583g992kcal110.8g0g58.3g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g83g275kcal13.3g4.6g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1730g3484kcal282g51.8g230.8g6.6g
Valittu annoskoko865g1742kcal141g25.9g115.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna433g871kcal70.5g13g57.7g1.7g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203