Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 200g711kcal64.9g105.8g2g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g400g1240kcal72g164g32g72g
Kananmuna kuorineen punnittu 500g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g20g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g100kcal3.5g19.2g2.2g9g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Vehnäjauho, sunnuntai3400g11900kcal408g2414g71.4g102g
Rusinat (Rainbow) 1 pss500g1600kcal15g355g3.5g48.5g
Mantelirouhe, 1 rkl160g925kcal33.8g8.5g80.8g18.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl400g3600kcal0g0g400g0g
Kananmuna kuoreton 160g228kcal20g0.5g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17304g47680kcal1396.8g7499.6g1308.4g527.8g
Valittu annoskoko8652g23840kcal698.4g3749.8g654.2g263.9g
Annoskoko puolitettuna4326g11920kcal349.2g1874.9g327.1g132g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103